salutació

A mi m'agraden els dinosaures i la paleontologia, ( i també l'arqueologia ) .... i a tu?

dijous, 24 de desembre del 2015

Els dinosaures de l'any 2015

Aquest desembre del 2015 i el gener del 2016, "El Jove Paleontòleg" torna amb una altra edició de "Els dinosaures de l'any", un recull dels tàxons de dinosaures descrits enguany.
L'estrena de Jurassic World s'ha fet en un any en que un dels dinosaures més famosos a nivell popular ha tornat a ser vàlid. S'han tornat a fer importants avenços en l'estudi dels dinosaures amb plomes, de les espècies de les regions polars i tropicals i dels teixits tous en fòssils d'aquestes increïbles criatures. I han sortit a la llum espècies que costa de creure que hagin existit. Això fa que el 2015 hagi tornat a ser un any fantàstic per a la dinosaurologia, igual que com ho va ser el 2014. 
Aquests són els tàxons dinosaurians descrits enguany que ha presentat a "El Jove Paleontòleg" fins ara:















També s'ha parlat sobre restes de dinosaures estudiades o presentades a la premsa enguany però que encara no tenen un nom científic:






I també s'ha parlat sobre estudis fets enguany en que s'han descobert noves coses sobre dinosaures que ja es coneixien d'abans:





A més d'una trista notícia:


És possible que alguns de vosaltres ja us hagi semblat molta cosa, però la veritat és que encara hi ha molt per explicar en aquest nou recull anual de paleontologia, en el qual també es tractaran les tres últimes categories, no presents en l'edició del 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada