salutació

A mi m'agraden els dinosaures i la paleontologia, ( i també l'arqueologia ) .... i a tu?

dissabte, 16 de juliol del 2016

Jurassic World 2 is coming...

Rehabilitar la famosa expressió Winter is coming de Joc de Trons reflecteix molt bé el tema del qual vaig a parlar ara. Quan fa poc més d'un any de l'estrena de la quarta entrega de Parc Juràssic, Món Juràssic (Jurassic World), ja han arribat alguns informes que parlen sobre alguns aspecte de la cinquena entrega, Món Juràssic 2 (Jurassic World 2).
El rodatge del film no serà fins a l'any que ve. L'actriu Bryce Dallas Howard, que va participar a Món Juràssic com a Claire, ha dit que l'equip s'ha assegurat de no difondre res oficialment, almenys que sigui verbalment i no per escrit. Però entre el que s'ha filtrat es troba l'any de l'estrena: 2018. També hi ha alguns aspectes de l'argument, com el que li ha succeït al genetista Henry Wu després d'escapar del parc temàtic a Món Juràssic, i del paper d'alguns dinosaures.
No hi ha res de quines espècies apareixeran ni tampoc quin aspecte tindran (espero que hi posin plomes), però si que hi haurà dos tipus de dinosaures segons el rol que protagonitzen a la pel·lícula. El primer tipus són uns dinosaures militars que formaran part d'un exèrcit creat per en Wu, pel que les lluites seran un plat fort de la nova pel·lícula. El segons tipus són uns dinosaures domesticats que viuen a la ciutat com a mascotes dels humans. Pel que es veu, desapareix qualsevol element científic (que en les altres pel·lícules ja són pocs) i la trama es converteix en ciència-ficció pura i dura. Això si, fa tota la pinta de ser una bona pel·lícula d'acció.
Doncs aquí estaré esperant jo, per tornar al cinema a veure dinosaures en acció. I espero veure'ls amb plomes, perquè si no, tornar-ne a rebre un gran disgust. També cal dir que aquesta entrada la faig en relació a mencions que he fet a Parc Juràssic en altres publicacions d'aquest mes.
Acompanyo l'entrada amb dues fotos relacionades amb la pel·lícula anterior.

El Velociraptor escatat, agressiu i de mida humana de Mon Juràssic, mostrat com a tant perillós que el públic no el pot veure.
Foto: Universal Pictures.

Versió de la pàgina oficial de Món Juràssic en que s'hi mostra un veritable Velociraptor emplomallat i més aviat pacífic basat en l'evidència fòssil de Mongòlia. Aquesta agressivitat més baixa faria que pogués estar en un recinte dedicat a dinosaures emplomallats.
Foto: TheToastinator.

2 comentaris:

  1. Watch megashare9 online free now. Tyrannosaurus rex is a scary predator, the Velociraptor befriends humans and Brachiosaurus impresses with its enormous size. Jurassic World: Fallen Kingdom is the latest in the dinosaur movie series. In this section, the park was closed, abandoned and became a dinosaur residence. When a volcano erupts threatening the lives of these creatures, a group of people rescues the island. More than 15 species of dinosaurs appeared in the blockbuster, including species from the previous and new species.

    Size: 12 meters long, 5 meters high (According to data from a dinosaur park website created by the studio, T-rex is the iconic creature in the series. It weighs seven tons, features small hands, is a fierce predator, and preyes on a strong bite. "In the first part - Jurassic Park (1993), T-rex is supposed to be" the throne. " "in the park to admire, however, when the electric fence was inactivated due to an incident, it exited and attacked the man. T-rex then operated freely for many years before being caught in The process of building a new park on the island.

    Watch free movies:

    suicide squad movie vodlocker
    watch batman bad blood online
    agents of shield season 3 netflix

    ResponElimina